Ainutlaatuisia ja unohtumattomia tapahtumia Helsingin sydämessä. 

Hieman luksusta, rentoa tunnelmaa ja paljon hymyjä!

 

ERIKOISTARJOUKSET LÖYDÄT SIVULTA AJANKOHTAISTA!

 

G18 EVENTS on yksityisiin ja julkisiin tapahtumiin erikoistunut tapahtumajärjestäjä, joka tuo maailmanlaajuisia trendejä  Helsinkiimme! Keskitymme korkealaatuiseen palveluun ja tuotteisiin, joissa tasapainottuu yksinkertaisuus ja luksus! Haluamme tehdä tapahtumastasi ainutlaatuisen!

Olemme Helsinkiläinen perheyritys. Järjestämme tapahtumia uusrenessanssityylisessä juhlasalissamme. Tietomme ja kokemuksemme on kertynyt vuosien yksityistilaisuuksien järjestämisestä sekä tarkasti tutkitusta kansainvälisestä markkinasta ja ravintola-alalta.

Olemme suunnitelleet satoja häitä ja yritysjuhlia. Gaala-illat, tuotelanseeraukset, TV-ohjelmien kuvaukset, eklusiivisemmat syntympäivät - nämä kaikki ovat arkistossamme. Lähitulevaisuudessa laajennamme palveluitamme julkistapahtumiin, kuten taidenäyttelyihin, konsertteihin, gaala-iloihin, teemajuhliin!

Tällä hetkellä pääpainomme on korkeatasoisissa yksityistilaisuuksissa modernisia ratkaisuja käyttäen. Haluamme jakaa kokemusta kanssanne: konsultoimme asiakkaita ja tarjoamme palveluita avain käteen periaatteella! Haluamme myös ylläpitää toimintamme ympäristöystävällisempänä ja keskitymme "vihreisiin" tuotteisiin, palveluihin ja yhteistyökumppaneita valitaan tarkasti!

SEURAA MEITÄ SOSIALISESSA MEDIASSA!

 

Teemme yksilöllisen tarjouksen ja opastamme sinut prosessin kaikissa vaiheissa!

Juuri nyt sähköposti on ruuhkautunut suuren kysynnän johdosta - olethan kärsivällinen vastausta odotellessaan!